Blog, wat houdt ons bezig?

6 redenen om Magento 2 als e-commerceplatform te kiezen

Datum :

Webshops zijn erg in trek gedurende deze tijden, vooral nu steeds meer mensen hun aankopen online doen. Het is veel gemakkelijker om zaken als kleding, elektronica en diverse andere grote objecten via het internet te bestellen; mede omdat mensen dan zelf niet meer over het transport na hoeven te denken. Daar springt u als ondernemer natuurlijk graag op in! Indien u nog niet zeker weet welk e-commerceplatform het beste aan uw wensen beantwoordt, dan raden wij aan om Magento 2 absoluut in overweging te nemen. In dit artikel vindt u vast 6 goede redenen om te vertrouwen op de Magento e-commerce ontwikkeling, die dit bedrijf steevast in haar producten steekt.

6 redenen om Magento 2 als e-commerceplatform te kiezen

Betrouwbaar en veilig

Sinds Magento 2 een populair open source e-commerceplatform is geworden, heeft zich inmiddels een grote gemeenschap van ondernemers, ontwikkelaars, ontwerpers, e-commerce-adviseurs, leveranciers van technologieoplossingen en ook wereldwijde gebruikers gevormd die voluit achter Magento staat. Deze community is voor u al een bevestiging, dat Magento 2 altijd als up-to-date, snel, betrouwbaar, veilig en foutloos kan worden beschouwd.

Custom magento ontwikkeling 100% mogelijk

Magento 2 biedt niet alleen flexibele en schaalbare e-commerce oplossingen, maar biedt u ook een enorme flexibiliteit om uw platform aan te passen en uit te breiden om unieke, gedifferentieerde merkervaringen te creëren. Dit platform kan zich goed aanpassen aan veranderingen en kan telkens worden aangepast en bijgestuurd om te voldoen aan de eisen van u als webshop beheerder.

Gemakkelijke multi-platformintegratie

Add-ons en modules van derden kunnen eenvoudig worden geïntegreerd met Magento 2. Dit platform staat in principe elke wijziging zonder beperkingen toe. Het platform stelt webshop eigenaars ook in staat om Google Analytics en andere tools van derden zoals Paypal en Mail Chimp aan uw site toe te voegen om u te helpen bij gegevensanalyse. U kunt de beste tools van het moment gebruiken, om de gebruikerservaring te vergemakkelijken en op de hoogte te zijn van diverse statistieken.

Snellere laadtijden

Magento 2 ziet het als een missie, om het snelste e-commerceplatform ter wereld aan te bieden en staat zodoende bekend om zeer snelle laadtijden van webpagina’s. In zeer veel gevallen leiden langzaam ladende pagina’s tot een aanzienlijk verlies van klanten, want niemand zit te wachten op een website die traag werkt. Met Magento 2 hoeft u zich daar vast geen zorgen over te maken.

Responsieve weergave op Smartphones

Magento steekt veel tijd in de ontwikkeling van mobiel webdesign. Zowel de gratis communityeditie als de zakelijke versie van Magento bevatten het HTML5-platform om de mobiele winkelervaring te maximaliseren. Hiertoe wordt het e-commerceplatform continu geoptimaliseerd. Veel mensen gebruiken alleen nog een Smartphone of tablet wanneer ze producten aanschaffen en u speelt hier zo handig op in.

SEO-vriendelijk

Magento 2 is een SEO-vriendelijk content managementsysteem dat veel SEO-functies bevat zoals:

  • Zoekvriendelijke URL's
  • Meta-tags
  • Metabeschrijvingen
  • Gelaagde navigatie
  • Sitemaps
  • Producttitels
  • Sleutelwoorden

Met betrekking tot SEO is Magento 2 up-to-date met de laatste SEO ranking factoren. Het platform biedt een uitstekende URL-structuur en meta-implementatie opties, die vereist zijn voor SEO. Magento 2 bevat ook analyses voor het volgen van webbezoekers. Dit is een van de meest opvallende kenmerken van Magento 2.

Met vele jaren ervaring aangaande custom Magento ontwikkeling voor vele grote en kleine projecten, zijn wij ervan overtuigd dat Magento 2 de perfecte e-commerce oplossing is voor elk bedrijf van iedere omvang. Magento blijft continu tijd steken in diens e-commerce ontwikkeling, wij vertalen dit graag voor u naar oplossingen op maat die perfect passen bij het doel en de uitstraling van uw bedrijf. Bel ons gerust eens voor informatie, of een heldere prijsopgave.

 

Bel me terug

Versturen

Nieuwsbrief

Versturen

Contact

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

023-5299111

Technology Mindz is gecertificeerd partner van:

Google
Magento
Mailchimp
Shopify