Passionate about technology

Over ons

Technology Mindz levert en ontwikkelt een breed scala aan technologische oplossingen zoals websites, webshops en apps. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in softwareontwikkeling en outsourcing tegen aantrekkelijke tarieven.

Technology Mindz volgt de technologische ontwikkelingen op de voet en onze werkzaamheden zijn betaalbaar, schaalbaar en professioneel. Wij houden uw belang in het vizier en ontwikkelen een conversiegerichte website, webshop of app volledig naar uw wens.

Waarom kiezen voor Technology Mindz?

We voelen ons betrokken bij onze projecten en leveren de allernieuwste technologie tegen een scherpe prijs. Daarmee houden wij maatwerk betaalbaar voor onze klanten zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Over Technology Mindz

Wij zijn een internationaal bedrijf met tachtig medewerkers en vestigingen in de Verenigde Staten en India. Technology Mindz volgt alle technologische ontwikkelingen van webshops, websites en apps op de voet.

In Nederland werken we samen met onze partner en vertegenwoordiger Reinout Kool. Hij verdiende zijn sporen de afgelopen twintig jaar met de ontwikkeling van websites en webapplicaties.

Reinout Kool

Reinout, waarom heb je gekozen voor een samenwerking met Technology Mindz?

“Deze technologische expert is een uitkomst voor grote en kleine MKB-ondernemingen. Het biedt deze bedrijven mogelijkheden en oplossingen, die anders buiten hun budget zouden vallen. Ik zag meteen de voordelen voor mijn klanten.”

“Het hele traject wordt door mij begeleid en in Nederland uitgevoerd. Denk hierbij aan ontwerp en design, content, training en vertalingen. Alleen het duurste gedeelte, de techniek achter de producten, wordt ontwikkeld door de techneuten in India. Klanten hebben daar geen omkijken naar, want ik ben de verbindende en Nederlands sprekende factor.”

Hoe verloopt jouw samenwerking met Technology Mindz?

“We zijn begonnen in 2018 en de samenwerking verloopt plezierig en professioneel. Onze klanten kunnen rekenen op een goede service en uitstekende kwaliteit. Technology Mindz ontwikkelt betaalbare apps, websites, (Magento) webshops en biedt outsourcing van programmeerwerk.”

Bel me terug

Versturen

Nieuwsbrief

Versturen

Contact

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

023-5299111

Technology Mindz is gecertificeerd partner van:

Google
Magento
Mailchimp
Shopify