Betaalbare webshops

Betaalbare Magento webshop nodig?

Magento is verreweg de meest gebruikte e-commerce software ter wereld met ongekende mogelijkheden. Wij zijn echte Magento-specialisten en verzorgen het volledige project van begin tot eind. Denk hierbij aan design, projectmanagement, techniek, content, ondersteuning, training en vertalingen. We richten zelfs de server voor je in als je dat wilt.

Magento 2

Magento 2 is alweer even uit en oudere versies worden niet meer ondersteund. Het is niet mogelijk een simpele upgrade uit te voeren naar de nieuwe versie en er kan dus een behoorlijk prijskaartje aan de overstap hangen.

Technology Mindz kan de overstap wél betaalbaar houden door onze ervaring en efficiënte werkwijze. Wij adviseren en begeleiden je tijdens het proces. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom migreren van Magento 1 naar Magento 2

Magento 2 is volledig opnieuw opgebouwd en is sneller, toegankelijker, flexibeler en veiliger dan voorheen. En, niet te vergeten, de ondersteuning voor de oude versie beëindigt volgend jaar. Migratie naar Magento 2 is daardoor noodzakelijk geworden en de vernieuwing brengt veel voordelen mee.

We hebben een aantal goede redenen voor je op een rijtje gezet:

Ondersteuning stopt

Het team van Magento (tegenwoordig onderdeel van Adobe) heeft bekend gemaakt dat de ondersteuning voor versie 1 stopt in juni 2020. Er worden geen updates meer uitgebracht.

Beveiliging

Wanneer Magento stopt met het ondersteunen van Magento 1, worden er geen beveiligingspatches meer uitgebracht en zijn de gegevens van je webshop en je klanten in het geding.

Verbeterde performance

Magento 2-sites zijn gemiddeld 20% sneller dan Magento 1-sites. Verkoopresultaat en zoekmachine ranking zullen hierdoor aanzienlijk verbeteren.

Marketingautomation

Met goede marketing bouw je een betere relatie op met je klanten. Magento 2 heeft een nieuwe automatiseringstool geïntegreerd, waarmee je eenvoudig geautomatiseerde marketingcampagnes voor SMS, Push e-mail en andere kanalen kunt maken.

Geavanceerde rapportage

Meten is weten. Om je bedrijfsstrategie nog effectiever te maken, is het van belang de statistieken in de gaten te houden. Met de Magento 2-functies voor geavanceerde rapportage kun je diverse rapportages direct vanuit het admin-paneel volgen.

Betere beheerdersinterface

De gebruikersinterface van Magento 1 werd door sommige gebruikers verwarrend gevonden. Magento 2 biedt een gebruikersvriendelijke interface, die zelfs niet-technische gebruikers begrijpen en waarmee je bijvoorbeeld gemakkelijk een nieuw product kunt toevoegen.

Eenvoudiger betalen

Magento 2 biedt een zeer eenvoudig twee-stappen betalingsproces en de functie 'Direct kopen'. Terugkerende klanten kunnen nu sneller betalen, doordat eerder opgeslagen betalingsgegevens en verzendinformatie gebruikt kunnen worden.

Nog meer voordelen

Naast bovenstaande voordelen biedt Magento 2 verbeteringen op andere gebieden, waaronder:

  • Twee-factor authenticatie en Google ReCAPTCHA om de gegevens van jou en je klanten extra te beschermen.
  • Nieuwe functionaliteit en uitgebreide wereldwijde beschikbaarheid voor Magento Shipping.
  • Ondersteuning voor PHP 7.2.

Meer weten?

Meer weten over migreren naar Magento 2? Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Magento Webshops

Bel me terug

Versturen

Nieuwsbrief

Versturen

Contact

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

023-5299111

Technology Mindz is gecertificeerd partner van:

Google
Magento
Mailchimp
Shopify